Termékek Menü

HOLIDAY BEACH SzaunaSzeánsz® Parti - BEMELEGÍTÉS – SZAUNA FITNESS - 2019. október 19.

HOLIDAY BEACH SzaunaSzeánsz® Parti 2019. október 19.

A belépőjegy a Holiday Beach rendezvényére biztosítja egy fő részére a belépést 2019. október 19-én.  

Figyelem: Azok a vásárlások melyeknek jóváírása 48 órán belül nem érkezik meg, a rendszerből automatikusan törlésre kerülnek!  A megvásárolt és fel nem használt jegyek nem válthatóak vissza, a jegyek árát visszafizetni nem áll módunkban. A szeánszok kizárólag fürdőruha nélkül, törölközőben, lepedőben vagy szaunaruhában látogathatóak! Minden kedves vendégünknek ajánlott hoznia magával lepedőt, szaunaruhát vagy szaunaszoknyát, amennyiben többször szeretne öltözéket váltani.
Kérjük a program előtt a belépésre jogosító jegyet a szaunamesternek bemutatni szíveskedjen, ennek hiányában a szaunamester nem engedi a szeánszon részt venni!

Lehetőségük van SZÉP Kártyás fizetésre,melynek feltételei a következők:
- csak előre lefoglalt jegyeket van lehetőség kifizetni SZÉP Kártyával
- a foglaláskor a megjegyzés rovatban kerüljön feltűntetésre ezen fizetési szándék/mód
- legkésőbb a szeánszot megelőző napig kifizetésre kell hogy kerüljön a foglalás
- kifizetés helyszíne kizárólag a Holiday Beach Budapest**** recepciója

A szabad helyek függvényében készpénzes fizetésre a helyszínen van lehetőség, kizárólag a rendezvény napján, a rendezvény kezdete előtt.

2019. október 18-án 14:00-kor az online foglalás zárul, ezután a helyszínen lehet csak jegyet váltani a szabadon maradt helyek függvényében. A szabad helyek száma a foglalás zárásakor érvényes állapotot tükrözi. A jegyek a helyszínen előzetes értesítés nélkül elfogyhatnak. 

Nézet:
Rendezés:

Figyelem! Az online foglalás lezárult, már csak a helyszínen lehet csak jegyet váltani a szabadon maradt helyek függvényében. A helyszínen a jegyek külön értesítés nélkül elfogyhatnak.

Szaunamesterek: Bandi Adrienn és Steierlein Dóra

Részletes információk:
http://szauna-szeansz.hu/ejszakai-szauna-szeansz-partik.html

A rendelést követően (legkésőbb a rendezvény kezdete előtt pár nappal) e-mailben megküldjük a bejelentkezési adatokat ahhoz a felülethez, ahol ki lehet választani, hogy melyik szeánszokon szeretnének részt venni.

2019. október 18-án 14:00-kor az online foglalás zárul, ezután a helyszínen lehet csak jegyet váltani a szabadon maradt helyek függvényében. A szabad helyek száma a rendszer zárásakor érvényes értéket tükrözi. A helyszínen a jegyek külön értesítés nélkül elfogyhatnak.

Van szabad hely!
6.000 Ft