Termékek Menü

HOLIDAY BEACH SzaunaSzeánsz® Parti - MASSZÁZSSZALON - 2019. április 13.

HOLIDAY BEACH SzaunaSzeánsz® Parti 2019. április 13.

A belépőjegy a Holiday Beach rendezvényére biztosítja egy fő részére a belépést 2019. április 13-án.  

Figyelem: Azok a vásárlások melyeknek jóváírása 48 órán belül nem érkezik meg, a rendszerből automatikusan törlésre kerülnek!  A megvásárolt és fel nem használt jegyek nem válthatóak vissza, a jegyek árát visszafizetni nem áll módunkban. A szeánszok kizárólag fürdőruha nélkül, törölközőben, lepedőben vagy szaunaruhában látogathatóak! Minden kedves vendégünknek ajánlott hoznia magával lepedőt, szaunaruhát vagy szaunaszoknyát, amennyiben többször szeretne öltözéket váltani.
Kérjük a program előtt a karszalagot szíveskedjen a karjára felragasztani és azt a szaunamesternek bemutatni. Ennek hiányában a szaunamester nem engedi a Szeánszon részt venni!

Lehetőségük van SZÉP Kártyás fizetésre,melynek feltételei a következők:
- csak előre lefoglalt jegyeket van lehetőség kifizetni SZÉP Kártyával
- a foglaláskor a megjegyzés rovatban kerüljön feltűntetésre ezen fizetési szándék/mód
- legkésőbb a szeánszot megelőző napig kifizetésre kell hogy kerüljön a foglalás
- kifizetés helyszíne kizárólag a Holiday Beach Budapest**** recepciója

A szabad helyek függvényében készpénzes fizetésre a helyszínen van lehetőség, kizárólag a rendezvény napján, a rendezvény kezdete előtt.

2019. április 12-én 14:00-kor az online foglalás zárul, ezután a helyszínen lehet csak jegyet váltani a szabadon maradt helyek függvényében. A szabad helyek száma a foglalás zárásakor 12 db volt, amely érték nem frissül. A jegyek a helyszínen előzetes értesítés nélkül elfogyhatnak. 

Nézet:
Rendezés:

Szaunamesterek: Dombó Dia, Steierlein Dóra és Bajor Péter

Részletes információk:
http://szauna-szeansz.hu/ejszakai-szauna-szeansz-partik.html

A rendelést követően (legkésőbb a rendezvény kezdete előtt pár nappal) e-mailben megküldjük a bejelentkezési adatokat ahhoz a felülethez, ahol ki lehet választani, hogy melyik szeánszokon szeretnének részt venni.

2019. április 12-én 14:00-kor az online foglalás zárul, ezután a helyszínen lehet csak jegyet váltani a szabadon maradt helyek függvényében. A szabad helyek száma a rendszer zárásakor érvényes értéket tükrözi. 

Már csak a helyszínen kapható.
6.000 Ft