Termékek Menü
0

I. Nemzetközi Szaunafesztivál

I. Nemzetközi Szaunafesztivál - Magyarország

Balmazújváros, Kamilla Fürdő 2017.11.03 - 05.

A szeánsz ára: 500 Ft/db

FIGYELEM! AZ ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS VÉGET ÉRT, TOVÁBBI JEGYEK A HELYSZÍNEN VÁSÁROLHATÓAK A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

Fontos, hogy a rendelést követően automatikusan megküldött rendelés visszaigazolás az Ön jegye a szeánszokra, külön jegyet vagy értesítést nem küldünk!

FONTOS INFORMÁCIÓ:

A szaunavilágba történő belépést az adott napon a helyszínen megvásárolt kombinált napijegy (fürdő és szaunahasználattal) biztosítja, melynek ára 3.100 Ft/fő/nap, és kizárólag a balmazújvárosi helyszínen érkezéskor vásárolható meg.

Ez az említett kombinált napi jegy a balmazújvárosi Kamilla Fürdőbe biztosítja a belépést az I. Nemzetközi Szaunafesztivál adott napján! A belépőjegy 1 fő/nap érvényes.

A szeánszokra külön jegyeket kell venni, egyenként tetszés szerint, melyet kizárólag ezen az online felületen tehet meg, illetve a szabad helyek függvényében a helyszínen is.

Emlékeztető! Fizetés után, kérjük ne felejtse el kinyomtatni az e-mailen kapott visszaigazolást és azt magával is hozniA helyszínen erre a bizonylatra adjuk ki a bejutást biztosító karszalagokat!

Figyelem: Azok a vásárlások melyeknek átutalása 48 órán belül nem érkezik meg, a rendszerből automatikusan törlésre kerülnek! A megvásárolt és fel nem használt jegyek nem válthatóak vissza, a jegyek árát vissszafizetni nem áll módunkban. A szeánszok kizárólag fürdőruha nélkül, törölközőben, lepedőben vagy szaunaruhában látogathatóak!