Termékek Menü

2. Szaunafesztivál

2. Szaunafesztivál

Makó, Hagymatikum 2018.04.13-15.

A szeánsz ára: 500 Ft/db

A fesztivál részletes programja és további információk ezen az oldalon találhatóak: 2. Szaunafesztivál

Kérjük az alábbiakban válassza ki és vásárolja meg az Önnek megfelelő szeánszot.

Fontos, hogy a rendelést követően automatikusan megküldött rendelés visszaigazolás az Ön jegye a szeánszokra, külön jegyet vagy értesítést nem küldünk!

FONTOS INFORMÁCIÓK:
A szaunavilágba történő belépést az adott napon a helyszínen megvásárolt napijegy és szaunajegy biztosítja, melynek ára összesen 3.600 Ft/fő/nap, és kizárólag a makói helyszínen vásárolható meg a fürdőbe való belépéskor.
Az említett napijegy és a szaunajegy csak fürdőbe, illetve a szaunavilágba biztosítja a belépést a 2. Szaunafesztivál egy napján.
A szeánszokra külön jegyeket kell venni, egyenként tetszés szerint, melyet kizárólag ezen az online felületen tehet meg, illetve a szabad helyek függvényében a helyszínen is.

Emlékeztető! Fizetés után, kérjük ne felejtse el kinyomtatni az e-mailen kapott visszaigazolást és azt magával is hozni. A helyszínen erre a bizonylatra adjuk ki a bejutást biztosító karszalagokat.
 
Figyelem: Azok a vásárlások melyeknek átutalása 48 órán belül nem érkezik meg, a rendszerből automatikusan törlésre kerülnek! A megvásárolt és fel nem használt jegyek nem válthatóak vissza, a jegyek árát vissszafizetni nem áll módunkban. A szeánszok kizárólag fürdőruha nélkül, törölközőben, lepedőben vagy szaunaruhában látogathatóak!